Eerste vrij lang weekend: Allerheiligen vrijdag 27 okt - woensdag 1 nov (4n of 5n) 

Hoeve Bailly

Gastenboek

Sofie

Bedankt voor het fantastisch huis. We hadden een topweekend met alle kindjes.

Anton

Bedankt voor het fantastische weekend in jullie ongelofelijk mooie hoeve. Heel blij dat het originele pand in ere is hersteld! Alles was perfect in orde voor onze diverse vriendengroep, wij komen heel graag terug.

Hans en Astrid

We hebben een fantastisch hemelvaartweekend gehad in dit prachtige huis. Helemaal compleet, lekkere bedden en aan alles is gedacht. En de inrichting is prachtig en helemaal op het huis gericht. Dank voor de warme onthaal en goede uitleg.

Flore

Toplocatie, prachtig verblijf, voldoende tips/suggesties, ordelijk & netjes, rust, niets op te merken aan de voorzieningen, alles was aanwezig, iedereen - zowel volwassen als kind - had het hier naar zijn zin.

Nina

Wir sind sehr glüklich über so eine tolle Ausstettung und haben uns hier sehr wohl gefühlt. Uns hat es an nichts gefehlt. Wir hatten wunderbar entspannte Abende vor dem Kamin im Kerzschein. Wir kommen sehr gerne wieder, denn dieses Haus ist sehr besonders und hat einen ganz besonderes Charme.

La Rosée Cosmétiques

Life is all about creating memories, this weekend we created a lot of them!

Ann, Hermine, Marie en Co

We hadden een heel erg fijn verblijf in jullie prachtige hoeve! Alles tiptop in orde!

Heleen

Fijne accommodatie om met de familie naartoe te gaan. Mooi ruim en genoeg dingen te doen! Wandelen, fietsen, een darttoernooi houden en vooral veel spelletjes spelen. Wij hebben het erg naar onze zin gehad.

Sara

Wat een accommodatie! Alles tip top in orde! Wij kregen een warme ontvangst met een fijne uitleg. Het was een heerlijk weldoend vrouwenweekend!

Amber

Een vlucht naar een hele fijne plek was het hier, zo spiksplinternieuw & tot in de puntjes in orde. Een plek om te ontprikkelen bij de zetels, heerlijke matrassen om uit te rusten, een leefkeuken om echt samen te zijn... Dankjewel voor deze plek!

Natuurliefhebber? Kleingeld over in de groepspot? Denk eens aan een goed doel. Onze suggesties:

Dierenasiel Tienen
BE56 8508 2363 6088

VZW Natuurhulpcentrum voor wilde dieren, Oudsbergen
BE79 2350 4072 2733


Wij staan altijd klaar voor concrete vragen.
Bel Anne op +32(0)494 62 72 04
of mail naar anne@hoevebailly.be

Hoeve Bailly


Sint-Niklaasstraat 9

3321 Outgaarden (Hoegaarden)

België

Fietsknooppunt 69, wandelknooppunt 531

  • © Hoevebailly